Mät

Schakt & Transports dedikerade mätavdelning har en omfattande och väletablerad erfarenhet inom branschen. Vi är stolta över att erbjuda ett brett spektrum av specialiserade tjänster inom mätning och maskinstyrning som är avsedda att uppfylla era unika behov och krav.

Expertis och Service

Vår expertis sträcker sig över hela spektrumet av mätrelaterade tjänster. Vi är specialiserade på att erbjuda omfattande lösningar för maskinstyrningssystem, inklusive service och felsökning. Vårt mål är att säkerställa att era maskiner fungerar på toppnivå och att ni kan dra maximal nytta av era investeringar.

Mätuppdrag med Drönare

Vi har tagit mättekniken till nya höjder genom att erbjuda avancerade mätuppdrag med drönare. Våra kvalificerade drönarpiloter och avancerade mätinstrument gör det möjligt för oss att utföra precisa och pålitliga mätningar i en mängd olika miljöer. Oavsett om det gäller topografi, volymmätning eller orthofoto kan ni lita på oss för att leverera högkvalitativa resultat

Uthyrning mätinstrument

Vi förstår att inte alla har behov av permanent utrustning. Därför erbjuder vi uthyrning av totalstationer, GNSS-mottagare och avvägare av hög kvalitet. Detta ger er flexibiliteten att använda de bästa verktygen för era projekt utan de långsiktiga åtaganden som följer med ägande. Klicka på länken nedan för att enkelt beställa den utrustning ni behöver.

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar är ni alltid välkomna att kontakta vår mätavdelning på . Vi är här för att hjälpa er med era behov och ser fram emot att vara er pålitliga partner inom mätning och maskinstyrning.

Henrik Seneby, Mätchef

Daniel Christiansen, Mätspecialist

Martin Andersson, Mätspecialist

Beställningsformulär mätutrustning

*= Obligatoriska fält för att kunna skicka formuläret